2019-03-29 12:56:30• hírek • Szatmár.ro

Felfüggesztett jogosítvánnyal autózott a bedrogozott férfi – a maszkosok kerítették kézre

A Nagypiac környékén fogták meg a – vérvételes drogteszt szerint – kokainnal belőtt férfit, aki felfüggesztett vezetői engedéllyel rótta az utakat.

Előzetes információink alapján péntek délben akadtak rá és bilincselték meg a különleges osztag munkatársai azt az 50 év körüli férfit, aki – mint utólag bebizonyosodott – tudatmódosító szerek hatása alatt ült autóba és amúgy sem vezethetett volna. A bevetésben a rendőrség közlekedési osztálya is segítséget nyújtott. Az illető ellen nem csak a közlekedési szabályok megsértéséért, de drogfogyasztásért is bűnügyi dossziét nyitnak.

 

A vérvételes vizsgálat kokain és kannabisz nyomait mutatta ki a mintában. A helyzetet súlyosbította a tény: amúgy sem ülhetett volna volán mögé, mert autóvezetői engedélyét korábban a törtvény emberei fel is függesztették.

 

Az autóban nem utazott egyedül. A gépkocsi utasai közül egyik korábban már ült drogkereskedelem miatt – úgy tudni, az alvilágban úgy ismerik, mint aki a mai napig is aktívan foglalkozik az illegális szerek kereskedelmével.

 

Az elkövetők ellen megteszik a kellő jogi lépéseket.

 

Hétköznapi emberként nem hinnénk, hogy a megyei drogprobléma valós lehet. Szatmár nem „Amerika”, vagy kicsit mégis?

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: